در دیدار نائب رئیس اتاق ایران با سر کنسول قزاقستان عنوان شد:گسترش روابط تجاری طرفین

در دیدار نائب رئیس اتاق ایران با سر کنسول قزاقستان عنوان شد:گسترش روابط تجاری طرفین
نویسنده خبر : تاریخ بارگذاری : 79

در دیدار سرکنسول قزاقستان در ایران با نائب رئیس اتاق ایران عنوان شد:

گسترش روابط با ایران در اولویت سیاست خارجی قزاقستان است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی :

اونتالاب اونالبایف سرکنســول کشور قزاقستان در ایران در دیدار با مهندس غلامحسین شافعی نائب رئیس اتاق ایران و رئیس اتاق مشهد گفت: گسترش و تعمیق روابط دوستانه با ایران در اولویت سیاست خارجه قزاقستان قرار دارد.

سرکنسول قزاقستان در ایران که درس خوانده جمهوری اسلامی ایران می­باشد از کشور جمهوری اسلامی ایران به عنوان "وطن دوم" خود نام برد و گفت: ایران کشور بزرگی است و فعالین اقتصادی این کشور اساسی­ترین شرکای تجاری منطقه می­باشند.

وی در این دیدار بر ضرورت سفر فعالین اقتصادی دو کشور جهت آشنایی با توانمندی­های اقتصادی دو کشور تأکید کرد.

در این دیدار نائب رئیس اتاق ایران ضمـن ابراز خشنودی از این دیدار با اشــاره به روابط دیرینه دو کشور ایران و قزاقستان به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی دو کشور اشاره و ضمن نام بردن از دانشمند بزرگ "فارابی" وی را از دانشمندانی نامید که محصول درهم آمیختگی فرهنگی و اجتماعی دو کشور جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان می­باشد.

نائب رئیس اتاق ایران سپس در ادامه ملت قزاقستان را ملتی قابل تحسین نامید که با وجود سلطه شوروی سابق توانستند آداب و سنن و دین خود را حفظ کرده و طعم شیرین آزادی را بچشند.

مهندس شافعی خاطر نشان ساخت: بعد از اینکه درهای کشور قزاقستان به روی کشورهای همسایه باز شد جمهوری اسلامی ایران جزو اولین کشورهایی بود که کشور قزاقستان را به رسمیت شناخت و از آزادی مردم این کشور از زیر سلطه شوروی سابق استقبال کرد.

نائب رئیس اتاق ایران در ادامه به رفت و آمد مقامات جمهوری اسلامی ایران و فعالین اقتصادی به این کشور اشاره کرد و گفت: با دیدار رؤسای جمهوری از این کشور، این نزدیکی و قرابت تشدید شد و پیوند محکمی بین مردم دو کشور ایجاد شد و در حال حاضر در پیمان­های منطقه­ای شاهد همکاری­های دو کشور از جمله پیمان شانگهای و اکو هستیم.

او تصریح کرد: علیرغم روابط مناسب اقتصادی، مشکلاتی بین شرکتهای ایرانی و قزاقی بوجود آمد و کارهای شتابزده­ای انجام شد که ضایعاتی داشت اما اراده مسئولین دو کشور در تنظیم روابط اقتصادی بین فعالان اقتصادی دو کشور با توسعه روابط و تغییرات تعرفه­های ترجیهی باعث بهبود روابط تجاری گردید.

وی افزود: کشور ایران در آسیای­میانه به قزاقستان نگاه ویژه­تری داشته است و سفرایی که از ایران در قزاقستان مستقر شدند از سفرای مطرح و قوی کشور جمهوری اسلامی ایران بوده­اند که این مسئله نشان دهندۀ عزم این کشور در استحکام روابط فی­مابین است.

وی در ادامه بر توسعه میزان مبادلات اقتصادی طرفین تأکید کرد و افزود با حل مشکلات، سطح مبادلات اقتصادی را ارتقاء دهیم تا به توفیقات اقتصادی بیشتری دست یابیم.

نائب رئیس اتاق ایران تغییرات کشور قزاقستان را به لحاظ اجتماعی و سیاسی بسیار مناسب توصیف کرد .

وی عنوان کرد: هموار کردن راه برای توسعه روابط بین دو کشور وظیفه ماست و مسئولین دولتی کشور جمهوری اسلامی ایران نیز از ارتقاء و استحکام روابط دو کشور حمایت می­کنند.

رئیس اتاق مشهد با اشاره به تشکیل شورای بازرگانی ایران و قزاقستان در دو سال گذشته که با تلاش آقای صیفی سفیر ایران در قزاقستان به ثمر رسید آمادگی اتاق مشهد را برای توسعــه روابط دو کشور اعلام و از سرکنسول قزاقستان در خواست کرد با سفرهای متعدد به خراسان رضوی به روال توسعه روابط فی­مابین دو کشور کمک کنند.

دانلود اپلیکیشن اتاق بازرگانی