ضرورت ائتلاف در بخش خصوصی برای تحقق شعار سال

نویسنده خبر : تاریخ بارگذاری : پنج شنبه ، 24 فروردين 1396

 به گزارش روابط عمومی اتاق مشهد

غلامحسین شافعی چهارشنبه شب در دیدار فعالان اقتصادی با استاندار خراسان رضوی افزود: در سال جاری باید تلاش کنیم به یک گفتمان و خواسته ملی در ارتباط با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در آغاز سال دست یابیم.

وی اظهار کرد: در این راستا اتاق بازرگانی ایران تلاش می کند تمام تشکل های اقتصادی بخش خصوصی در یک ائتلاف برای تحقق شعار سال کمک کنند و همه توان خود را به عرصه بیاورند.

وی گفت: بعد از این ائتلاف باید مشارکت بین دولت و بخش خصوصی به مفهوم واقعی ایجاد شود.

شافعی افزود: مهمترین مشکلی که در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی وجود دارد، ایجاد نشدن درک مشترک و درست بین همه بخش ها و مردم در این ارتباط است.

وی اظهار کرد: ما به عنوان بخش خصوصی به ویژه سه اتاق تعاون، اصناف و بازرگانی به صورت فصلی گزارش هایی از چگونگی اجرای شعار سال در سراسر کشور تهیه و منتشر می کنیم تا میزان اجرایی شدن تصمیمات در این حوزه مشخص شود.

وی با بیان اینکه ریشه اصلی اقتصاد مقاومتی تولید است گفت: در سال های گذشته به گونه ای عمل شده است که تولید و اقتصاد کشور تاب آوری مناسب در برابر تکانه ها و تنش ها را ندارد.

شافعی افزود: مشکل بزرگ، اتکای کشور به درآمدهای نفتی است که با یک تکانه در این حوزه همه امور به هم می ریزد.

وی اظهار کرد: در کنار ائتلاف بخش خصوصی و همگامی دولت با این بخش باید همه مکلف به تلاش در حوزه تحقق شعار سال شوند و برای این منظور باید وضعیت کنونی اقتصاد کشور و اهمیت و پیوستگی آن با امنیت ملی برای مردم تبیین شود.

علیرضا رشیدیان نیز در جمع فعالان اقتصادی استان افزود: بالغ بر هشت هزار و 400 شغل به صورت مستقیم و تعداد قابل توجهی شغل غیر مستقیم با بهره برداری از این پروژه ها ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون بالغ بر 105 هزار میلیارد ریال پروژه صنعتی و معدنی در استان در دست اجرا است ، اظهار کرد: طرح های فولاد سنگان خواف، فولاد نیشابور و جوین ، کاغذسازی، شیشه ، نساجی ، دارو و صنایع دانش بنیان از جمله این طرح ها است که هر یک ظرفیت گسترده و قابل توجهی برای اشتغال دارند.

رشیدیان خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری نیز هم اکنون 58 هزار میلیارد ریال پروژه در سطح استان با محوریت مشهد الرضا (ع) در دست اجرا است.

وی افزود : هم اکنون از 291 پروژه گردشگری 123 مورد آن بیش از 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اشتغال مستقیمی که از این محل ایجاد می شود، بالغ بر هفت هزار نفر است.

وی گفت: ظرفیت های جدید بسیاری برای جذب گردشگر و زائر از جمله مسلمانان هند و نیز علویان ترکیه و برخی دیگر از کشورهای اسلامی وجود دارد که باید فعال شود و زیرساختهای لازم نیز در این خصوص فراهم شود.

وی بیان کرد: در سال های اخیر آرامش به اقتصاد بازگشته و از فضای پرتنش و پر تحول گذشته به وضعیت آرامتری دست یافته ایم .

وی بر تلاش همه بخش ها و آحاد مردم برای تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی از سال 92 ابلاغ شده اما در دو سال اخیر رهبر معظم انقلاب به عنوان یکی از اولویت های اصلی کشور بدان پرداخته اند و دولت نیز آن را در دستور کار خود قرار داده است.

وی همراهی و همدلی بخش خصوصی و دولتی استان در سال گذشته را یادآور شد و افزود: بانک ها هم همراهی خوبی با دستگاه های اجرایی و بخش های اقتصادی وخصوصی استان داشتند که منجر به اختصاص چهار هزار و 490 میلیارد ریال تسهیلات به صورت مستقیم و هفت هزار میلیارد ریال پرداخت های غیر مستقیم برای کمک به احیاء بخش تولید و توسعه استان و بهبود اقتصاد شد.

به گفته وی در سال 94 در مجموع 36 هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شد که در سال 95 با تلاش ها و اقدامات گسترده همه بخش ها و دستگاه ها با وجود هدفگذاری اشتغال 105 هزار موردی ، 115 هزار شغل ایجاد شد .

وی خاطرنشان کرد :با وجود تمام تلاش ها برای اشتغالزایی، بیش از 280 هزار جوان جویای کار در استان داریم که 48 درصد آنان دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: امسال هم نیاز است با استفاده از تجربه سال 95 به ظرفیت ها و توانمندی های موجود برای بهره مطلوب در ارتقاء تولید و اشتغال توجه شود.

خراسان رضوی با مساحت118 هزار و 854 کیلومتر مربع، چهارمین استان بزرگ کشور است که از ۲۸ شهرستان، ۷۰ بخش و ۱۶۴ دهستان تشکیل شده‌است.

این استان حدود 6 میلیون نفر جمعیت دارد و از این نظر دومین استان پر جمعیت کشور است.

 

 

 

دانلود اپلیکیشن اتاق بازرگانی